Filtre disponibile
Cuțit Maserin GOURMET din abanos

Cuțite de masă

Filtrează

Afișez toate cele 10 rezultate

Cuțitele de masă sunt accesorii esențiale pentru o alimentație curată. Modelele de calitate vă permit să tăiați fără efort alimentele în bucăți de dimensiunea dorită. Astfel, mestecatul și înghițirea sunt mai ușoare, iar plăcerea de zece ori mai mare.

Cuțitul de friptură, ideal pentru tăierea cărnii

Unul dintre alimentele cel mai greu de tăiat este evident carnea. Pentru a reuși acest lucru, trebuie să vă dotați cu un cuțit de friptură , un accesoriu esențial pe o masă de sufragerie și unul care este folosit în fiecare zi . Lama sa ascuțită pătrunde în carne cu un efort minim și o separă pentru a forma bucăți de dimensiuni corespunzătoare, plăcute de mestecat și înghițit. Dar acest cuțit de masă nu este doar pentru carne. Cu un tăiș neted, acesta este versatil și taie și legumele în felii sau rondele armonioase, precum și toate alimentele din farfurie. Dacă carnea este destul de fragedă, o muchie de tăiere netedă va fi suficientă. Pe de altă parte, dacă este groasă și recalcitrantă, veți avea nevoie de o lamă serată care taie bine și feliază cărnurile mai tari. Oțelul inoxidabil ( stainless steel) este materialul preferat pentru lamele cuțitelor de masă. Este perfect adaptat pentru alimente: rezistent la lichide și sucuri, inodor, întreținere minimă. Subțiri și scurte, mânerele sunt concepute pentru a vă facilita mișcările la masă, suportând în același timp o presiune manuală moderată. Acestea sunt realizate din material sintetic sau din lemn impermeabil, la alegere în funcție de stilul pe care doriți să îl atribuiți mesei dumneavoastră, mai degrabă modern sau tradițional.

Care sunt cele mai bune mărci de cuțite de masă?

Sinonime cu măiestria franceză, cuțitele de masă Laguiole sunt renumite… Cuțitele de masă sunt accesorii esențiale pentru a mânca curat. Modelele de calitate vă permit să tăiați fără efort alimentele în bucăți de dimensiunea dorită. Astfel, mestecatul și înghițirea sunt mai ușoare, iar plăcerea de zece ori mai mare.

Cuțitul de friptură, ideal pentru tăierea cărnii

Unul dintre alimentele cel mai greu de tăiat este evident carnea. Pentru a reuși acest lucru, trebuie să vă dotați cu un cuțit de friptură , un accesoriu esențial pe o masă de sufragerie și unul care este folosit în fiecare zi . Lama sa ascuțită pătrunde în carne cu un efort minim și o separă pentru a forma bucăți de dimensiuni corespunzătoare, plăcute de mestecat și înghițit. Dar acest cuțit de masă nu este doar pentru carne. Cu un tăiș neted, acesta este versatil și taie și legumele în felii sau rondele armonioase, precum și toate alimentele din farfurie. Dacă carnea este destul de fragedă, o muchie de tăiere netedă va fi suficientă. Pe de altă parte, dacă este groasă și recalcitrantă, veți avea nevoie de o lamă serată care taie bine și feliază cărnurile mai tari. Oțelul inoxidabil ( stainless steel) este materialul preferat pentru lamele cuțitelor de masă. Este perfect adaptat pentru alimente: rezistent la lichide și sucuri, inodor, întreținere minimă. Subțiri și scurte, mânerele sunt concepute pentru a vă facilita mișcările la masă, suportând în același timp o presiune manuală moderată. Acestea sunt realizate din material sintetic sau din lemn impermeabil, la alegere în funcție de stilul pe care doriți să îl atribuiți mesei dumneavoastră, mai degrabă modern sau tradițional.

Care sunt cele mai bune mărci de cuțite de masă?

Sinonime cu meșteșugul francez, cuțitele de masă Laguiole sunt renumite pentru designul lor clasic și lama de înaltă calitate. Acestea combină tradiția și performanța, având adesea mânere din lemn sau corn pentru o notă rustică și elegantă. Famos pentru cuțitele sale Swiss Army, Victorinox oferă cuțite de masă care sunt atât robuste, cât și precise. Lamele lor din oțel inoxidabil sunt apreciate pentru ascuțimea lor de lungă durată și ușurința de întreținere. Un brand francez iconic, Le Thiers oferă cuțite care combină tradiția și modernitatea, cu lame impecabil de ascuțite și mânere care sunt adesea realizate din lemn, adăugând o notă de eleganță. Cunoscut pentru cuțitele sale pliabile, Opinel oferă, de asemenea, cuțite de masă de înaltă calitate . Lamele lor din oțel inoxidabil și mânerele din lemn oferă o valoare excelentă pentru bani și performanțe fiabile. În cele din urmă, cuțitele de masă japoneze , cum ar fi cele din gama Wasabi Kai , aduc o anumită delicatețe asiatică la masa dvs. Ele se disting prin designul lor elegant și ascuțimea excepțională. Aceste instrumente sunt perfecte pentru o tăiere precisă și fluidă, cu mânere din materiale sintetice care asigură o prindere confortabilă. magazinul nostru online distribuie aceste branduri destinate deopotrivă profesioniștilor și persoanelor fizice . Puteți alege între modele vândute individual, iar altele în seturi/cutii care conțin mai multe exemplare. O cutie confecționată din lemn autentic va fi deosebit de apreciată de bucătari și de iubitorii de mâncare bună. Pe site, veți găsi, de asemenea, seturi de cuțite de masă de la mărci de top. Acestea sunt perfecte pentru a fi oferite cadou în sezonul festiv. Detalii