
Cuțite de pâine
Afișez toate cele 23 de rezultate
-
Victorinox Grand Maître cuțit de pâine forjat 26cm POM
-
Cuțit Böker 130562 Gorm 235mm
-
Victorinox Grand Maître cuțit de pâine forjat 26cm arțar
-
A231324 Cuțit Riviera Arcos de 200 mm
-
Arcos Nordika cuțit de pâine 20cm
-
Arcos A231300 Cuțit de pâine Riviera – 200 mm
-
Victorinox Grand Maître cuțit de pâine forjat 23cm POM
-
Cuțit de pâine Opinel Intempora N°216
-
Victorinox Swiss Modern Bread Knife 22cm negru
-
KAI 23cm Wasabi negru cuțit de pâine din oțel inoxidabil
-
Cuțit de pâine Pakka KOTAI
-
Victorinox Swiss Modern cuțit de pâine 22cm nuc
-
Cuțit de pâine Opinel n°116 Parallèle
-
Due Cigni Toscana cuțit de pâine 20cm lemn de măslin
-
Cuțit de pâine Darkwood Déglon
-
Cuțit de pâine Fukito 21cm Pakka San Maï
-
Cuțit de pâine Oryx Déglon
-
Cuțit de pâine Fukito 18cm ebony X50
-
Ideal Sabatier DEG Déglon cuțit de pâine
-
Cuțit de pâine DAMASCUS Samura
-
TB Maestro Ideal forge cuțit de pâine 20cm
-
Cuțit de pâine Samura MO-V
-
1896 Due Cigni cuțit de pâine lamă de nuc 195mm
Cuțitul de pâine este ușor de identificat prin lama sa lungă dințată ( înțepată sau zimțată ). Acesta vă permite să tăiați prin crusta tare a pâinii , fără a deteriora miezul. Puternic, acest cuțit taie toate tipurile de pâine cu puțin efort. Veți putea imita cu ușurință gesturile precise ale celor mai experimentați brutari profesioniști.
O lamă care prinde
Toată lumea a tăiat pâine cu un fel de cuțit, neadaptat la sarcină. Tăietura începe strâmb, presiunea exercitată asupra pâinii crește și miezul este redus la bucăți. Ca urmare, feliile de pâine au un aspect sărac și sunt greu de uns și de întins. Scutește-te de aceste neplăceri echipându-te cu un cuțit de pâine , special conceput pentru a felia pâinea curat, fără a deteriora miezul. Lama sa măsoară în jur de 20 cm minimum, având tăișul zimțat, adică prevăzut cu dinți mici. Aliniați pe toată lungimea sa, acești dinți prind materialul și îl feliază cu mai multă vigoare, reducând presiunea care deteriorează miezul. Lama taie baghetele crocante și pâinile de țară dense cu o ușurință deconcertantă. Datorită acestei sertizări aspre și lățimii lamei, feliile de pâine sunt drepte, uniforme, de grosime egală, iar miezul este stabil.
Un mâner insensibil la presiune
Pentru a tăia o pâine puternică sau o baghetă tradițională, trebuie exercitată o anumită forță asupra mânerului cuțitului. Prin urmare, acesta din urmă trebuie să fie robust și bine fixat. Mânerul unui cuțit de pâine este de obicei fabricat dintr-un material sintetic, lemn compozit sau lemn natural . Avantajul lemnului natural este că aduce o notă de autenticitate pe masa dumneavoastră, care se potrivește perfect cu consumul unui aliment tradițional precum pâinea. Indiferent de constituția sa, mânerul este făcut pentru a ține… Cuțitul de pâine este ușor de identificat prin lama sa serată lungă ( înțepată sau dințată ). Acesta vă permite să tăiați prin crusta tare a pâinii , fără a deteriora miezul. Puternic, acest cuțit taie toate tipurile de pâine cu puțin efort. Veți putea imita cu ușurință gesturile precise ale celor mai experimentați brutari profesioniști.
O lamă care prinde
Toată lumea a tăiat pâine cu un fel de cuțit, neadaptat la sarcină. Tăietura începe strâmb, presiunea exercitată asupra pâinii crește și miezul este redus la bucăți. Ca urmare, feliile de pâine au un aspect sărac și sunt greu de uns și de întins. Scutește-te de aceste neplăceri echipându-te cu un cuțit de pâine , special conceput pentru a felia pâinea curat, fără a deteriora miezul. Lama sa măsoară în jur de 20 cm minimum, având tăișul zimțat, adică prevăzut cu dinți mici. Aliniați pe toată lungimea sa, acești dinți prind materialul și îl feliază cu mai multă vigoare, reducând presiunea care deteriorează miezul. Lama taie baghetele crocante și pâinile de țară dense cu o ușurință deconcertantă. Datorită acestei sertizări aspre și lățimii lamei, feliile de pâine sunt drepte, uniforme, de grosime egală, iar miezul este stabil.
Un mâner insensibil la presiune
Pentru a tăia o pâine puternică sau o baghetă tradițională, trebuie exercitată o anumită forță asupra mânerului cuțitului. Prin urmare, acesta din urmă trebuie să fie robust și bine fixat. Mânerul unui cuțit de pâine este de obicei fabricat dintr-un material sintetic, lemn compozit sau lemn natural . Avantajul lemnului natural este că aduce o notă de autenticitate pe masa dumneavoastră, care se potrivește perfect cu consumul unui aliment tradițional precum pâinea. Indiferent de construcția sa, mânerul este făcut pentru a se potrivi confortabil și ferm în mână, precum și pentru a vă susține forța. Stabilitatea sa este, de asemenea, asigurată de nituri, fixări metalice care împiedică deformarea, crăparea și ruperea.
Mărci de încredere
Magazinul nostru online listează cele mai bune cuțite de pâine de pe piață, destinate individualilor și profesioniștilor . Aceste produse sunt concepute de producători renumiți, ale căror competențe tehnice și reputație internațională sunt incontestabile. Acesta este cazul producătorilor francezi Deglon și Opinel, care onorează marca made in France . Cuțitele de pâine Opinel, de exemplu, beneficiază de expertiza mărcii, forjată încă din secolul al XIX-lea. De asemenea, vă puteți baza complet pe Victorinox (cuțitul Swiss Army, el este!) și Arcos, una dintre cele mai vechi companii din Spania. Detalii