
Cuțite Deba : Pește, Bucătărie, Profesionale
Filtrează
Afișez toate cele 17 rezultate
-
Kodeba SekiRyu cuțit 105mm mâner din lemn – SRH301
-
16.5cm Deba Kai Seki Magoroku Kinju cuțit
-
Cuțit Deba SekiRyu 15cm cu mâner din lemn – SRH300
-
Kai Shun cuțit pentru file de limbă de mare, lamă flexibilă de 18 cm
-
Cuțit Deba SekiRyu 15cm negru ABS – SRP300
-
Cuțit Deba KAI Wasabi negru – lamă 21 cm
-
Deba SekiRyu cuțit mic 105mm ABS negru – SRP301
-
Deba KAI Wasabi Cuțit negru – lama 15 cm
-
16.5cm Deba Due Cigni Hakucho cuțit
-
Cuțit Deba KAI Wasabi negru – lamă de 10,5 cm
-
KC956 Cuțit Kodeba Kanetsune
-
Cuțit Kodeba SekiRyu 110mm
-
Cuțit Deba SekiRyu 165mm
-
Kai Sole Fillet Knife 18cm Wasabi negru
-
Deba Kai cuțit cu mâna stângă 15cm Seki Magoroku Hekiju
-
Cuțit Deba Suncraft Senzo WA 17cm
-
15.5cm Deba Kai Seki Magoroku Cuțit lemn roșu
Cunoscut și sub denumirea de cuțit cu lamă ascuțită, Deba este un cuțit de bucătărie japonez foarte util pentru pescarii profesioniști. În general, lama cuțitului Deba este foarte groasă și cu muchii de daltă , ceea ce face posibilă lucrarea și tăierea tuturor tipurilor de pește . Cu cuțitul Japonez Deba , puteți cu ușurință să ridicați fileurile de pește îndepărtând ușor capetele și cozile cu o tăiere curată și precisă. Relativ grea, lama vă permite să tăiați tot peștele cu forță: este de cele mai multe ori peste 20 cm lungime. Găsiți în această categorie toate cuțitele Deba de la cele mai mari mărci, inclusiv Böker dar și producătorii japonezi celebri: Kai și Kanetsune .