
Cuțite pentru brânză
Afișez toate cele 9 rezultate
-
Cuțit de brânză G.David Laguiole cu mâner din lemn de măslin
-
Cuțit de brânză Victorinox SwissClassic negru 11cm
-
11cm cuțit Camembert complet din oțel inoxidabil cu mâner din nuc
-
Cuțit Camembert, mâner plin de fistic de 11 cm, oțel inoxidabil
-
Cuțit Camembert din oțel inoxidabil cu mâner complet din abanos de 11 cm
-
11cm cuțit Camembert complet din oțel inoxidabil cu mâner din lemn de măslin
-
Cuțit pentru brânză și unt Victorinox 21 cm cu lamă fibrox neagră
-
Set cuțit și furculiță pentru brânză Opinel
-
Cuțit de brânză Nontron cu mâner cu bilă
Cuțitul de brânză este utilizat în principal pentru felierea brânzei. Are o lamă perforată sau alveolată pentru a preveni lipirea brânzeturilor moi. În ceea ce privește brânzeturile tari, acesta le feliază cu o lamă solidă și subțire.
Un accesoriu necesar pentru a vă bucura de brânză bună
Toată lumea iubește brânza , un aliment adesea oferit pe un platou după o masă copioasă. Dar, pentru a vă bucura din plin de această delicatesă, trebuie să o puteți tăia corect cu un cuțit potrivit . Și aici, sunteți în locul potrivit, aceasta este categoria site-ului care conține numai cuțite de brânză de înaltă calitate. Triangle , Laguiole , Nontron , Victorinox : producători de profil înalt care fac constant cuțite de brânză demne de cele mai mari mese.
Care cuțit pentru care brânză?
Cu toate acestea, alegerea cuțitului de brânză potrivit nu este atât de ușoară pe cât pare. Acest lucru se datorează faptului că brânza este un aliment cu propria sa textură și tip de pastă. De fapt, toată lumea știe că unele brânzeturi au o pastă tare, suplă, lichidă sau moale. Și, evident, în funcție de pastă, cuțitul adaptat nu va fi la fel! De exemplu, în această categorie, puteți descoperi multe cuțite cu două tăișuri , care este în general cel la care ne gândim în primul rând atunci când menționăm cuvântul “cuțit de brânză “. Acest tip de cuțit este ideal pentru tăierea brânzeturilor moi cu ușurință și precizie: vârful dublu de la capătul lamei este evident folosit pentru a putea servi cu ușurință brânza pe farfurie prin înțepare. De asemenea, puteți găsi cuțite a căror lamă are mai multe găuri . Acesta nu este un defect de fabricație, ba chiar este făcut intenționat pentru a putea felia o brânză lichidă fără ca aceasta să se lipească de lamă. Veți găsi, de asemenea, seturi care conțin cuțitul de brânză cu furculița asortată pentru servire: seturi cadou perfecte pentru toți iubitorii de brânză!