Forjat din oțel inoxidabil, acest cuțit Kai Seki Magoroku Shoso Santoku este la fel de elegant pe cât este de puternic. Caracteristica sa specială este designul structurii integrale, fără suduri între lamă și mâner, oferind o robustețe de nezdruncinat. Lama Santoku de 145mm lungime , este proiectată din Oțel 1K6 în care conținutul de carbon este de 0,8%, ascuțișul convex și finisajul satinat . Acesta este un cuțit de bucătărie tradițional japonez care strălucește pentru versatilitatea sa, cu o capacitate incredibilă de a tăia legume, dar și fructe, carne … Pentru și mai multă eleganță și stil, lama cu vârf convex este marcată cu simboluri și inscripții.
Cuțitul Kai Seki Magoroku Shoso AB.5162 Santoku. ( lamă de 14,5 cm ) are, de asemenea, un mâner lung de 125 mm la apogeul ergonomiei datorită formei sale ergonomice ( elipsoidal simetric ). Acesta asigură o prindere de înaltă calitate, confortabilă și plăcută, cu o construcție din oțel inoxidabil 18-8. Modelele lozenge din mâner aduc modernism seriei Santoku Kai knife Seki Magoroku Shoso .