
Cuțite de friptură: Tacâmuri, Seturi de cuțite, Instrumente de bucătărie
Afișez toate cele 25 de rezultate
-
Set de 2 cuțite de friptură Victorinox 12cm lemn de arțar
-
Cutie set 6 cuțite de friptură Le Thiers Dozorme lemn de măslin
-
Set în cutie de 6 cuțite de friptură Dozorme Le Capucin
-
Cutie set 6 cuțite de friptură din oțel inoxidabil de stejar
-
Cutie set 6 cuțite de friptură Laguiole Dozorme bubinga
-
Set în cutie 6 cuțite de friptură Dozorme Le Capucin olive
-
Set de 4 cuțite de friptură TB Hector
-
TB Maestro ideal forja friptură cuțit 13cm
-
Set de 2 cuțite de friptură Kai Wasabi Black 12cm
-
1896 Due Cigni cuțit de friptură lamă de nuc 105mm
-
Cuțit de friptură/masă Arcos – A371823
-
Cuțit pentru carne și păsări de curte Opinel Intempora N°222
-
Victorinox Swiss Modern Steak Knife 12cm lamă zimțată mâner PP
-
Cuțit de cioplit Opinel Intempora N°220
-
Nogent *** Tichet Expert 11cm cuțit pentru grătar din oțel inoxidabil
-
Arcos Riviera A230500 130mm cuțit de friptură
-
Cuțit de friptură Déglon Brasserie 12cm cu lamă zimțată
-
Victorinox Grand Maître POM cuțit de friptură forjat negru
-
Cuțit de friptură Victorinox Grand Maître cu lamă din arțar zimțată de 12 cm
-
Victorinox SwissClassic Steak Knife 11cm negru cu lamă zimțată
-
Victorinox Grand Maître Rosewood 12cm Cuțit de friptură din lemn de trandafir
-
Arcos Nordika cuțit de friptură 100mm
-
2 cuțite de friptură/masă Victorinox Swiss Modern nuc 12cm cu lamă zimțată
-
Set de 2 cuțite de friptură Due Cigni Toscana 11cm lemn de măslin
-
2 cuțite de friptură/masă Victorinox Swiss Modern 12cm nuc
Din cauza consistenței sale, carnea nu este un aliment ușor de tăiat, de unde interesul de a utiliza un cuțit de masă specific, cum ar fi cuțitul de friptură . Cu o lamă netedă sau zimțată, acesta vă permite să tăiați carnea cu precizie, fără a o opri și, mai ales, fără efort!
Care sunt caracteristicile speciale ale cuțitului de friptură?
În primul rând, un cuțit de friptură trebuie să aibă o muchie excelentă , pentru a obține tăieturi curate și a evita să aveți bucăți mici, inegale. Cel mai adesea fabricat din oțel inoxidabil pentru rezistență la rugină și compatibilitate cu mașina de spălat vase , lama poate fi lină sau zimțată . O margine netedă este mai potrivită pentru așa-numitele cărnuri delicate, fragede, în timp ce o margine zimțată este mai potrivită pentru cărnurile care sunt mai greu de tăiat, mai dure pe scurt. Rețineți, totuși, că o lamă zimțată necesită mai puțină întreținere decât o lamă netedă, deoarece trebuie ascuțită mai rar, deși această operațiune este puțin mai complexă. Dimensiunea unui cuțit de friptură este apropiată de cea a unui cuțit de masă . Lungimea lamei sale este adesea între 9 și 13 cm, în funcție de preferințele utilizatorului. Evident, acest lucru va avea o influență asupra dimensiunilor generale ale cuțitului. Cu cât mâinile dumneavoastră sunt mai mari, cu atât cuțitul va trebui să fie mai mare și invers! Toate acestea cu scopul de a avea un cuțit de friptură adaptat morfologiei mâinii dumneavoastră, astfel încât să fie plăcut de utilizat zilnic.
Cum alegeți mânerul pentru cuțitul dumneavoastră de friptură?
Când vine vorba de mânerul cuțitului dvs. de friptură, aveți la dispoziție o multitudine de materiale. Deși, desigur, aspectul estetic este important, trebuie să aveți grijă să nu neglijați anumite detalii. Trebuie să aveți grijă să alegeți un mâner ergonomic, chiar antiderapant, care să împiedice alunecarea mâinii…. Din cauza consistenței sale, carnea nu este un aliment ușor de tăiat, de unde și interesul de a folosi un cuțit de masă specific, cum ar fi cuțitul pentru friptură . Cu o lamă netedă sau zimțată, acesta vă permite să tăiați carnea cu precizie, fără a o opri și, mai ales, fără efort!
Care sunt caracteristicile speciale ale cuțitului de friptură?
În primul rând, un cuțit de friptură trebuie să aibă o muchie excelentă , pentru a obține tăieturi curate și a evita să aveți bucăți mici, inegale. Cel mai adesea fabricat din oțel inoxidabil pentru rezistență la rugină și compatibilitate cu mașina de spălat vase , lama poate fi lină sau zimțată . O margine netedă este mai potrivită pentru așa-numitele cărnuri delicate, fragede, în timp ce o margine zimțată este mai potrivită pentru cărnurile care sunt mai greu de tăiat, mai dure pe scurt. Rețineți, totuși, că o lamă zimțată necesită mai puțină întreținere decât o lamă netedă, deoarece trebuie ascuțită mai rar, deși această operațiune este puțin mai complexă. Dimensiunea unui cuțit de friptură este apropiată de cea a unui cuțit de masă . Lungimea lamei sale este adesea între 9 și 13 cm, în funcție de preferințele utilizatorului. Evident, acest lucru va avea o influență asupra dimensiunilor generale ale cuțitului. Cu cât mâinile dumneavoastră sunt mai mari, cu atât cuțitul va trebui să fie mai mare și invers! Toate acestea cu scopul de a avea un cuțit de friptură adaptat morfologiei mâinii dumneavoastră, astfel încât să fie plăcut de utilizat zilnic.
Cum alegeți mânerul pentru cuțitul dumneavoastră de friptură?
Când vine vorba de mânerul cuțitului dvs. de friptură, aveți la dispoziție o multitudine de materiale. Deși, desigur, aspectul estetic este important, trebuie să aveți grijă să nu neglijați anumite detalii. Trebuie să ai grijă să alegi un mâner ergonomic sau chiar antiderapant, astfel încât mâna ta să nu alunece, ceea ce îl face mai sigur de utilizat. De asemenea, trebuie să acorzi atenție întreținerii, deoarece dacă ești pasionat de mașina de spălat vase, va trebui să te asiguri că alegi un material compatibil. Acest lucru este valabil în special pentru materialele plastice, cum ar fi polipropilena și ABS, dar nu și pentru lemn, care trebuie curățat manual. Căutați un mâner din lemn ușor de întreținut? Orientați-vă către materialele compozite, cum ar fi Polywood, care are aspectul lemnului și proprietățile plasticului!
Cuțite de friptură de mărci de top
Pentru a vă asigura că acestea rezistă în timp, vă recomandăm să cumpărați cuțite de friptură de calitate de la cele mai importante mărci de tacâmuri. Pe cutit-pumnal.ro, am selectat cuțite de la cele mai mari nume din lumea gătitului, precum Arcos, Opinel, Victorinox și multe altele. Sunt prezente și mărci japoneze excepționale, prestigioase, precum Yaxell sau Kai. Detalii