Filtre disponibile

lei -

Set de 2 cuțite de friptură Victorinox 12cm lemn de arțar

Cuțite de friptură: Tacâmuri, Seturi de cuțite, Instrumente de bucătărie

Filtrează

Din cauza consistenței sale, carnea nu este un aliment ușor de tăiat, de unde interesul de a utiliza un cuțit de masă specific, cum ar fi cuțitul de friptură . Cu o lamă netedă sau zimțată, acesta vă permite să tăiați carnea cu precizie, fără a o opri și, mai ales, fără efort!

Care sunt caracteristicile speciale ale cuțitului de friptură?

În primul rând, un cuțit de friptură trebuie să aibă o muchie excelentă , pentru a obține tăieturi curate și a evita să aveți bucăți mici, inegale. Cel mai adesea fabricat din oțel inoxidabil pentru rezistență la rugină și compatibilitate cu mașina de spălat vase , lama poate fi lină sau zimțată . O margine netedă este mai potrivită pentru așa-numitele cărnuri delicate, fragede, în timp ce o margine zimțată este mai potrivită pentru cărnurile care sunt mai greu de tăiat, mai dure pe scurt. Rețineți, totuși, că o lamă zimțată necesită mai puțină întreținere decât o lamă netedă, deoarece trebuie ascuțită mai rar, deși această operațiune este puțin mai complexă. Dimensiunea unui cuțit de friptură este apropiată de cea a unui cuțit de masă . Lungimea lamei sale este adesea între 9 și 13 cm, în funcție de preferințele utilizatorului. Evident, acest lucru va avea o influență asupra dimensiunilor generale ale cuțitului. Cu cât mâinile dumneavoastră sunt mai mari, cu atât cuțitul va trebui să fie mai mare și invers! Toate acestea cu scopul de a avea un cuțit de friptură adaptat morfologiei mâinii dumneavoastră, astfel încât să fie plăcut de utilizat zilnic.

Cum alegeți mânerul pentru cuțitul dumneavoastră de friptură?

Când vine vorba de mânerul cuțitului dvs. de friptură, aveți la dispoziție o multitudine de materiale. Deși, desigur, aspectul estetic este important, trebuie să aveți grijă să nu neglijați anumite detalii. Trebuie să aveți grijă să alegeți un mâner ergonomic, chiar antiderapant, care să împiedice alunecarea mâinii…. Din cauza consistenței sale, carnea nu este un aliment ușor de tăiat, de unde și interesul de a folosi un cuțit de masă specific, cum ar fi cuțitul pentru friptură . Cu o lamă netedă sau zimțată, acesta vă permite să tăiați carnea cu precizie, fără a o opri și, mai ales, fără efort!

Care sunt caracteristicile speciale ale cuțitului de friptură?

În primul rând, un cuțit de friptură trebuie să aibă o muchie excelentă , pentru a obține tăieturi curate și a evita să aveți bucăți mici, inegale. Cel mai adesea fabricat din oțel inoxidabil pentru rezistență la rugină și compatibilitate cu mașina de spălat vase , lama poate fi lină sau zimțată . O margine netedă este mai potrivită pentru așa-numitele cărnuri delicate, fragede, în timp ce o margine zimțată este mai potrivită pentru cărnurile care sunt mai greu de tăiat, mai dure pe scurt. Rețineți, totuși, că o lamă zimțată necesită mai puțină întreținere decât o lamă netedă, deoarece trebuie ascuțită mai rar, deși această operațiune este puțin mai complexă. Dimensiunea unui cuțit de friptură este apropiată de cea a unui cuțit de masă . Lungimea lamei sale este adesea între 9 și 13 cm, în funcție de preferințele utilizatorului. Evident, acest lucru va avea o influență asupra dimensiunilor generale ale cuțitului. Cu cât mâinile dumneavoastră sunt mai mari, cu atât cuțitul va trebui să fie mai mare și invers! Toate acestea cu scopul de a avea un cuțit de friptură adaptat morfologiei mâinii dumneavoastră, astfel încât să fie plăcut de utilizat zilnic.

Cum alegeți mânerul pentru cuțitul dumneavoastră de friptură?

Când vine vorba de mânerul cuțitului dvs. de friptură, aveți la dispoziție o multitudine de materiale. Deși, desigur, aspectul estetic este important, trebuie să aveți grijă să nu neglijați anumite detalii. Trebuie să ai grijă să alegi un mâner ergonomic sau chiar antiderapant, astfel încât mâna ta să nu alunece, ceea ce îl face mai sigur de utilizat. De asemenea, trebuie să acorzi atenție întreținerii, deoarece dacă ești pasionat de mașina de spălat vase, va trebui să te asiguri că alegi un material compatibil. Acest lucru este valabil în special pentru materialele plastice, cum ar fi polipropilena și ABS, dar nu și pentru lemn, care trebuie curățat manual. Căutați un mâner din lemn ușor de întreținut? Orientați-vă către materialele compozite, cum ar fi Polywood, care are aspectul lemnului și proprietățile plasticului!

Cuțite de friptură de mărci de top

Pentru a vă asigura că acestea rezistă în timp, vă recomandăm să cumpărați cuțite de friptură de calitate de la cele mai importante mărci de tacâmuri. Pe cutit-pumnal.ro, am selectat cuțite de la cele mai mari nume din lumea gătitului, precum Arcos, Opinel, Victorinox și multe altele. Sunt prezente și mărci japoneze excepționale, prestigioase, precum Yaxell sau Kai. Detalii