
Cuțite de bucătărie
Afișez 1 - 52 din 819 rezultate
-
Set de 2 cuțite de friptură Victorinox 12cm lemn de arțar
-
Valiză goală pentru 6 cuțite KOTAI
-
Cutie set 6 cuțite de friptură Le Thiers Dozorme lemn de măslin
-
Set în cutie de 6 cuțite de friptură Dozorme Le Capucin
-
Cutie set 6 cuțite de friptură din oțel inoxidabil de stejar
-
Cutie set 6 cuțite de friptură Laguiole Dozorme bubinga
-
Set în cutie 6 cuțite de friptură Dozorme Le Capucin olive
-
Cuțit de pâine Kai 23cm Seki Magoroku Oțel inoxidabil compozit
-
Cuțit de brânză G.David Laguiole cu mâner din lemn de măslin
-
Cuțit Oyster Triunghi de gardă
-
Cuțit de brânză Victorinox SwissClassic negru 11cm
-
Mănușă de protecție O’Safe
-
Cuțit de birou Victorinox Swissclassic 8 cm
-
Cuțit multifuncțional cu dinți micro Arcos Linea 180mm
-
Triangle lullaby chopper 18cm cu o singură lamă
-
Cuțit Santoku Jaku Seki Ryu de 18 cm
-
Arcos Linea 140mm cuțit multifuncțional cu micro-dinți
-
Suncraft Senzo WA 8cm cuțit de despicat
-
Triangle lullaby chopper 23cm cu o singură lamă
-
Cuțit multifuncțional cu microdinți Arcos Linea 100mm
-
Bunka Suncraft Senzo Damasc cuțit 20cm
-
Triunghi cu lamă dublă
-
Cuțit DAMASCUS Samura Santoku
-
Set de 3 cuțite Wusaki Pakka X50 – Bucătar, universal și de birou
-
Suncraft Senzo Damascus 21cm cuțit sashimi
-
Cuțit de birou Victorinox Swiss Classic cu lama roșie de 10 cm
-
Cuțit de bucătar DAMASCUS Samura
-
Cuțit de pâine Yaxell SUPER GOU
-
Suncraft Senzo Damascus cuțit de pâine 23cm
-
Cuțit de bucătar Goyon-Chazeau Grand Tradi 13cm nuc
-
11cm cuțit Camembert complet din oțel inoxidabil cu mâner din nuc
-
Cuțit de cioplit Yaxell SUPER GOU
-
Cuțit de bucătar Suncraft Senzo Damascus 20cm
-
Cuțit de bucătar Goyon-Chazeau Grand Tradi 13cm lemn de măslin
-
Suncraft Senzo WA 21cm cuțit sashimi
-
Suncraft Senzo Damascus 14cm cuțit Santoku
-
Cuțit de bucătar Goyon-Chazeau Grand Tradi 13cm grenadille
-
Cuțit Camembert, mâner plin de fistic de 11 cm, oțel inoxidabil
-
Cuțit Suncraft Senzo WA 21cm Gyuto
-
Cuțit Victorinox castan
-
Suncraft Senzo Damascus 8cm cuțit de curățat
-
Cuțit de bucătar Due Cigny Toscana 20cm lemn de măslin
-
Suncraft Senzo WA 18cm cuțit Santoku
-
Cuțit de birou Victorinox 8 cm cu dinți
-
Cuțit Kiritsuke Jaku Seki Ryu de 18 cm
-
Cuțit pentru stridii Déglon
-
Placă de tocat triunghiulară pentru tocător basculant
-
Cuțit de bucătar Jaku Seki Ryu 18cm
-
Kai 15cm Seki Magoroku Shoso cuțit utilitar
-
Kai cuțit de pâine 23cm Shun Classic White
-
Cuțit Kanetsune KC702 GYUTO
-
Cuțit de masă n°125 Bon Appétit PRO – Opinel
Pentru a găti bine, aveți cu siguranță nevoie de talent, experiență, dar și de echipamentul potrivit, în acest caz, de cuțite de bucătărie bune . Prin intermediul acestei categorii, veți putea găsi cu ușurință cuțitul de bucătărie de care aveți nevoie. Fie că pregătiți micul dejun, prânzul sau chiar cina, gama noastră vastă de cuțite și ustensile de bucătărie vă va permite să lucrați toate alimentele fără excepție, cu cea mai mare grijă, cea mai mare precizie.
Un cuțit de bucătărie, pentru ce?
Dacă sunteți începător în ale gătitului, poate vă întrebați de ce ar trebui să folosiți un adevărat cuțit de bucătărie în loc de un simplu cuțit de bază. La urma urmei, ambele taie. S-ar putea să vă simțiți puțin pierdut în fața multiplicității de modele. S-ar putea chiar să vi se pară un pic inutil și rezervat unei elite pretențioase. Dar nu este așa. Dacă pur și simplu iubiți mâncarea bună, un adevărat cuțit de bucătărie este esențial pentru a obține texturi moi, suculente sau crocante și pentru a degaja mirosuri îmbietoare. Prin tăierea curată, fără efort sau presiune, acesta împiedică zdrobirea alimentelor, le păstrează textura, reduce pierderea de suc și permite o gătire uniformă. Gastronomii vor aprecia și prezentarea îngrijită a alimentelor, care flatează privirea și deschide apetitul. Un cuțit de bucătărie este indispensabil pentru aranjarea corectă a ingredientelor într-un fel de mâncare sau pentru aranjarea unor farfurii apetisante.
Ce cuțit pentru bucătărie?
La domiciliu sau la locul de muncă, cele două principale cuțite de bucătărie sunt cuțitul de bucătar și cuțitul Santoku . Acestea taie cu grijă aproape toate alimentele și sunt necesare în prepararea unui număr mare de feluri de mâncare.
Cuțitul de bucătar
Cuțitul de bucătar beneficiază de o mare versatilitate, având capacitatea de a tăia… Pentru a găti bine, ai nevoie cu siguranță de talent și experiență, dar și de echipamentul potrivit, în acest caz, de cuțite de bucătar bune . Prin intermediul acestei categorii, veți putea găsi cu ușurință cuțitul de bucătărie de care aveți nevoie. Fie că pregătiți micul dejun, prânzul sau chiar cina, gama noastră vastă de cuțite și ustensile de bucătărie vă va permite să lucrați toate alimentele fără excepție, cu cea mai mare grijă, cea mai mare precizie.
Un cuțit de bucătărie, pentru ce?
Dacă sunteți începător în ale gătitului, poate vă întrebați de ce ar trebui să folosiți un adevărat cuțit de bucătărie în loc de un simplu cuțit de bază. La urma urmei, ambele taie. S-ar putea să vă simțiți puțin pierdut în fața multiplicității de modele. S-ar putea chiar să vi se pară un pic inutil și rezervat unei elite pretențioase. Dar nu este așa. Dacă pur și simplu iubiți mâncarea bună, un adevărat cuțit de bucătărie este esențial pentru a obține texturi moi, suculente sau crocante și pentru a degaja mirosuri îmbietoare. Prin tăierea curată, fără efort sau presiune, acesta împiedică zdrobirea alimentelor, le păstrează textura, reduce pierderea de suc și permite o gătire uniformă. Gastronomii vor aprecia și prezentarea îngrijită a alimentelor, care flatează privirea și deschide apetitul. Un cuțit de bucătărie este indispensabil pentru aranjarea corectă a ingredientelor într-un fel de mâncare sau pentru aranjarea unor farfurii apetisante.
Ce cuțit pentru bucătărie?
La domiciliu sau la locul de muncă, cele două principale cuțite de bucătărie sunt cuțitul de bucătar și cuțitul Santoku . Acestea taie cu grijă aproape toate alimentele și sunt necesare în prepararea unui număr mare de feluri de mâncare.
Cuțitul de bucătar
Cuțitul de bucătar beneficiază de o mare versatilitate, având capacitatea de a putea tăia diferite tipuri de alimente fără cea mai mică dificultate și într-o varietate de forme. Lama sa măsoară între 15 cm și 30 cm, oferind stabilitate, control și forță liniștită în timpul tăierii. Vârful său drept și ascuțit străpunge.
Cuțitul Santoku
Santoku, pe de altă parte, este originar din Japonia, dar a cucerit întreaga lume. Mai mic, lama sa are în jur de 18 cm lungime. Este uneori alveolată, ceea ce împiedică alimentele să se lipească de oțel. Vârful cade în jos, practic pentru manipularea pe verticală. Acest cuțit de bucătărie japonez este la fel de versatil ca omologul său european, diferența fiind că se bazează puțin mai mult pe precizie și manevrabilitate.
Ce oțel pentru cuțitul dvs. de bucătărie?
Cuțitele de bucătărie vin în trei aliaje principale: oțel inoxidabil, oțel carbon și oțel Damasc. Să nu uităm de ceramică, un material de sine stătător.
Oțel inoxidabil
Oțelul inoxidabil este ideal pentru a începe în bucătărie, deoarece ruginește puțin și servește relativ mult timp. Dacă oțelul nu este prea dur, puteți ascuți singur lama din când în când, astfel încât să își recapete o muchie de bună calitate. Iar dacă mânerul este sintetic, nu va trebui să îl curățați manual, deoarece cuțitul poate intra direct în mașina de spălat vase. Există tot felul de oțeluri inoxidabile, de la cele mai simple pentru bugete modeste până la cele mai elaborate pentru utilizatorii pretențioși.
Oțel carbon
Oțelul carbon este foarte comun în cuțitele de bucătărie profesionale . Duritatea sa întărită îl face mai fragil și mai greu de ascuțit, dar, pe de altă parte, tăișul lamei se comportă semnificativ mai bine în timp. Este, de asemenea, un oțel care se poate coroda dacă este expus la apă pentru perioade lungi de timp. Cu toate acestea, această sensibilitate este ușor de corectat prin uscarea completă a cuțitului după spălarea la robinet.
Oțel Damascus
Oțelul Damascus este un aliaj de lux des întâlnit la cuțitele de bucătărie japoneze . Cele ale bucătarilor cu stele Michelin și ale restaurantelor de prestigiu. Acest oțel este alcătuit dintr-un miez foarte dur, care găzduiește straturi mai moi de oțel. Rezultatul este reprezentat de frumoasele linii ondulate de pe lamă. Datorită durității sale crescute, lama taie cu o precizie excepțională, de lungă durată, eliberându-vă de constrângerile ascuțirii. Un cuțit japonez Damascus trebuie curățat manual pentru a-și păstra decorul natural sublim și proprietățile remarcabile.
Ceramică
Cuțitele Ceramice câștigă din ce în ce mai mulți adepți. Acestea oferă câteva avantaje deloc de neglijat: margini ascuțite ca briciul și tăieturi igienice. Pe de altă parte, acest material este mai fragil și, prin urmare, mai casant, ceea ce îi împiedică pe unii bucătari să facă pasul cel mare. Detalii