Filtre disponibile

lei -

Victorinox Swibo cuțit de sângerare 5.8412

Cuțite sângerânde: Cuțite bucătărie, Cuțite profesionale, Cuțite ascuțite

Filtrează

Cuțitul de sângerare este destinat în primul rând profesioniștilor, cum ar fi măcelarii, măcelarii sau personalul care lucrează în abatoare. După cum sugerează și numele său, acest tip de cuțit este folosit pentru a înțepa carnea și să o facă să sângereze . Iar pentru a face acest lucru cu ușurință, trebuie să știți că cuțitele de sângerat sunt de cele mai multe ori prevăzute cu cuțite groase cu vârf ascuțit . O lamă deosebit de eficientă care este întotdeauna combinată cu un maner puternic și ergonomic care oferă un confort fără precedent în mână. Rețineți că lama cuțitului de sângerare este mai flexibilă decât cea a cuțit de dezosat , dar mai puțin rigidă, astfel încât acestea sunt foarte complementare. Aici, veți găsi toate cuțitele noastre de sângerare de marcă mare destinate profesioniștilor din domeniul alimentar . Pentru a face tăieturi foarte precise din diferitele cărnuri oferite pe rafturi și a da astfel invidie potențialilor clienți.