
Cuțite sângerânde: Cuțite bucătărie, Cuțite profesionale, Cuțite ascuțite
Afișez toate cele 20 de rezultate
-
Victorinox Swibo cuțit de sângerare 5.8412
-
Victorinox albastru fibrox drept înapoi sângerare cuțit
-
Victorinox Swibo sângerare cuțit drept înapoi lama galben cricket
-
Victorinox roșu fibrox drept înapoi sângerare cuțit
-
Victorinox galben fibrox lama punct mediu sângerare / dezosare cuțit
-
Victorinox 20cm cuțit de sângerare lemn de trandafir
-
Cuțit de sângerare Victorinox cu lamă cu vârf mediu fibrox verde
-
Victorinox cuțit de sângerare iepure 10cm galben
-
Cuțit Victorinox Bone-Out/Bleeding Black Fibrox Medium Tip Blade
-
Victorinox cuțit de sângerare iepure 10cm negru
-
Victorinox albastru fibrox lama punct mediu sângerare / dezosare cuțit
-
A244100 Cuțit Arcos Color Prof. 130mm
-
Victorinox roșu fibrox lama punct mediu sângerare cuțit
-
A243000 Culoare Cuțit Prof. Arcos 150mm
-
Cuțit de sângerare Victorinox cu lamă cu vârf central din lemn de trandafir
-
A241500 Culoare Cuțit Prof. Arcos 160mm
-
Cuțit de sângerare Victorinox, mâner fibrox negru, lamă goală
-
A241400 Culoare Cuțit Prof. Arcos 130mm
-
Victorinox galben fibrox drept înapoi sângerare cuțit
-
Victorinox negru fibrox drept înapoi sângerare cuțit
Cuțitul de sângerare este destinat în primul rând profesioniștilor, cum ar fi măcelarii, măcelarii sau personalul care lucrează în abatoare. După cum sugerează și numele său, acest tip de cuțit este folosit pentru a înțepa carnea și să o facă să sângereze . Iar pentru a face acest lucru cu ușurință, trebuie să știți că cuțitele de sângerat sunt de cele mai multe ori prevăzute cu cuțite groase cu vârf ascuțit . O lamă deosebit de eficientă care este întotdeauna combinată cu un maner puternic și ergonomic care oferă un confort fără precedent în mână. Rețineți că lama cuțitului de sângerare este mai flexibilă decât cea a cuțit de dezosat , dar mai puțin rigidă, astfel încât acestea sunt foarte complementare. Aici, veți găsi toate cuțitele noastre de sângerare de marcă mare destinate profesioniștilor din domeniul alimentar . Pentru a face tăieturi foarte precise din diferitele cărnuri oferite pe rafturi și a da astfel invidie potențialilor clienți.