
Cuțite japoneze
Afișez 1 - 52 din 268 de rezultate
-
Cuțit de pâine Kai 23cm Seki Magoroku Oțel inoxidabil compozit
-
Cuțit Suncraft Senzo WA 21cm Gyuto
-
Suncraft Senzo Damascus 8cm cuțit de curățat
-
Suncraft Senzo WA 18cm cuțit Santoku
-
Cuțit Kiritsuke Jaku Seki Ryu de 18 cm
-
Cuțit Santoku Jaku Seki Ryu de 18 cm
-
Suncraft Senzo WA 8cm cuțit de despicat
-
Cuțit DAMASCUS Samura Santoku
-
Bunka Suncraft Senzo Damasc cuțit 20cm
-
Cuțit de bucătar DAMASCUS Samura
-
Suncraft Senzo Damascus 21cm cuțit sashimi
-
Cuțit de pâine Yaxell SUPER GOU
-
Suncraft Senzo Damascus cuțit de pâine 23cm
-
Cuțit de cioplit Yaxell SUPER GOU
-
Cuțit de bucătar Suncraft Senzo Damascus 20cm
-
Suncraft Senzo WA 21cm cuțit sashimi
-
Suncraft Senzo Damascus 14cm cuțit Santoku
-
Wusaki San Mai Cuțit de bucătar 10Cr15 20cm
-
Cuțit de tocat MO-V – Samura
-
Cuțit de friptură Yaxell Ketu – Y34913
-
Yaxell Super Gou 125mm cuțit Santoku
-
KC956 Cuțit Kodeba Kanetsune
-
Kai Cuțit de bucătar 23cm Wasabi negru
-
Kai 10cm Shun Damascus cuțit utilitar din oțel inoxidabil
-
Cuțit Opinel Intempora Santoku N°219
-
Yaxell Taishi Utility 12cm cuțit utilitar
-
Cuțit utilitar DAMASCUS 67 – Samura
-
Cuțit utilitar Böker Damascus Olive
-
Cuțit Victorinox Swiss Modern Santoku cu mâner din nuc melcat de 17 cm
-
Cuțit Deba SekiRyu 165mm
-
Kai 16.5cm Santoku Cuțit Seki Magoroku Shoso
-
Kai 23cm Shun Damascus cuțit de feliat din oțel inoxidabil
-
Cuțit Deba KAI Wasabi negru – lamă de 10,5 cm
-
Sayuto 9cm sequoia paring knife San Maï
-
Cuțit de tomate Damasc – Samura
-
HZ2-3007DS Splash Hybrid Gyuto 240 Mcusta cuțit
-
Cuțit Hakucho 21cm Gyuto Due Cigni
-
Cuțit Santoku seria Wusaki Pakka X50
-
Cuțit utilitar Seki Magoroku Redwood Kai 15cm
-
Kai 9cm Shun Nagare Damascus cuțit de curățat din oțel inoxidabil
-
Wusaki Damascus paring knife 10Cr 9cm
-
Cuțit utilitar Super 5 – Samura
-
Yaxell Ketu utilitar 10cm cuțit de curățat
-
Yaxell ZEN Damascus cuțit de pâine 23cm
-
KC955 Cuțit Sujihiki Kanetsune
-
Kai 15cm Wasabi Black cuțit utilitar
-
Kai 9cm Shun damask cuțit de legume din oțel inoxidabil
-
A233524 Cuțit Riviera Arcos 180mm
-
Cuțit de bucătar Yaxell Taishi 20cm
-
Cuțit de curățat DAMASCUS 67 – Samura
-
Cuțit Böker Damascus Black Santoku
-
Cuțit Victorinox SwissClassic Santoku 17 cm cu mâner colorat cu alveole
Când vine vorba de gătit, cuțitul japonez este un reper, chiar un simbol. Trebuie spus că Japonia beneficiază de o expertiză, de un know-how de foarte înaltă calitate, în special în ceea ce privește lama, care poate fi ciocănită sau damascată, cea din urmă fiind cea mai apreciată. Reputat a fi fiabil și ascuțit, cuțitul de bucătărie japonez este întotdeauna conceput cu cea mai mare grijă, cu o alegere meticuloasă a materialelor pentru a reconcilia ergonomia și durabilitatea. Întotdeauna foarte confortabil de utilizat, acesta se adresează bucătarilor profesioniști, precum și pasionaților de gătit care doresc să achiziționeze un cuțit high-end . Gastronomia japoneză este din ce în ce mai mult exportată în Europa, uitați-vă doar la vânzările de mâncăruri asiatice precum sushi sau rulouri de ouă, de exemplu, care se bucură de un succes larg. Și ce modalitate mai bună de a pregăti un fel de mâncare japonez decât cu un cuțit de bucătărie japonez? Mai ales că pe magazinul online cutit-pumnal.ro , veți găsi toate tipurile de cuțite japoneze : Yanagiba , Nakiri , Gyuto , Deba , Pankiri fără a uita de cuțit Santoku care este fără îndoială cel mai cunoscut. Fiecărui cuțit japonez îi corespunde modelul său european, astfel încât Yanagiba este un cuțit de feliat , Nakiri un cuțit de legume./strong> , Gyuto un cuțit de bucătar , Deba un cuțit de pește și Pankiri un cuțit de pâine . Așadar, nu trebuie să vă faceți griji, bucătarul va fi capabil să felieze orice aliment! Pe site-ul nostru, vă oferim întreaga lume a cuțitului de gătit … În domeniul gătitului, cuțitul japonez este o referință, chiar un simbol. Trebuie spus că Japonia beneficiază de o expertiză, de un know-how de foarte înaltă calitate, în special în ceea ce privește lama, care poate fi ciocănită sau damascată, cea din urmă fiind cea mai apreciată. Reputat a fi fiabil și ascuțit, cuțitul de bucătărie japonez este întotdeauna conceput cu cea mai mare grijă, cu o alegere meticuloasă a materialelor pentru a reconcilia ergonomia și durabilitatea. Întotdeauna foarte confortabil de utilizat, acesta se adresează bucătarilor profesioniști, precum și amatorilor de gătit care doresc să achiziționeze un cuțit high-end . Gastronomia japoneză este din ce în ce mai mult exportată în Europa, uitați-vă doar la vânzările de mâncăruri asiatice precum sushi sau rulouri de ouă, de exemplu, care se confruntă cu un succes larg. Și ce modalitate mai bună de a pregăti o mâncare japoneză decât cu un cuțit de bucătărie japonez? Mai ales că pe magazinul online cutit-pumnal.ro , veți găsi toate tipurile de cuțite japoneze : Yanagiba , Nakiri , Gyuto , Deba , Pankiri fără a uita de cuțit Santoku care este fără îndoială cel mai cunoscut. Fiecărui cuțit japonez îi corespunde modelul său european, astfel încât Yanagiba este un cuțit de feliat , Nakiri un cuțit de legume./strong> , Gyuto un cuțit de bucătar , Deba un cuțit de pește și Pankiri un cuțit de pâine . Deci, nu trebuie să vă faceți griji, bucătarul va fi capabil să taie orice aliment! Pe site-ul nostru, vă oferim întregul univers al cuțitului de bucătărie japonez , cu cele mai mari mărci la îndemână, cum ar fi Kai desigur, reperul, dar și Mcusta și multe altele. Țineți ochii deschiși, deoarece categoria “cuțite japoneze ” este în continuă evoluție, cu adăugarea de noi cuțite și producători. Detalii