
Cuțite japoneze
Afișez 1 - 52 din 268 de rezultate
-
Cuțit de pâine Kai 23cm Seki Magoroku Oțel inoxidabil compozit
-
Cuțit DAMASCUS Samura Santoku
-
Bunka Suncraft Senzo Damasc cuțit 20cm
-
Cuțit de bucătar DAMASCUS Samura
-
Suncraft Senzo Damascus 21cm cuțit sashimi
-
Cuțit de pâine Yaxell SUPER GOU
-
Suncraft Senzo Damascus cuțit de pâine 23cm
-
Cuțit de cioplit Yaxell SUPER GOU
-
Cuțit de bucătar Suncraft Senzo Damascus 20cm
-
Suncraft Senzo WA 21cm cuțit sashimi
-
Suncraft Senzo Damascus 14cm cuțit Santoku
-
Cuțit Suncraft Senzo WA 21cm Gyuto
-
Suncraft Senzo Damascus 8cm cuțit de curățat
-
Suncraft Senzo WA 18cm cuțit Santoku
-
Cuțit Kiritsuke Jaku Seki Ryu de 18 cm
-
Cuțit Santoku Jaku Seki Ryu de 18 cm
-
Suncraft Senzo WA 8cm cuțit de despicat
-
Cuțit Fukito Santoku 18cm abanos X50
-
Cuțit Santoku din bambus – Samura
-
KC946 Cuțit Kanetsune Seki Usubagata
-
Cuțit Hakucho 17cm Gyuto Due Cigni
-
VG-10 Damascus seria Wusaki cuțit de pâine
-
Cuțit de bucătar Kai hibrid 20cm Tim Mälzer Kamagata
-
Cuțit japonez Petty de 13 cm din oțel inoxidabil
-
Cuțit Tokisu 17cm G10 Santoku
-
Cuțit Nakiri Wusaki Damasc 10Cr 17cm
-
Set de 3 cuțite Harakiri – Samura
-
Cuțit Santoku Top Cutlery 169mm POM – 17271
-
SekiRyu Cuțit Sashimi 21cm negru ABS – SRP400
-
KC155 Cuțit Kanetsune Petty
-
Kai Seki Magoroku Shoso cuțit de curățat
-
Kai Cuțit de bucătar 23cm Tim Mälzer Kamagata
-
Mcusta Classic Damascus Petty Knife 15cm
-
Cuțit KOTAI Pakka Santoku
-
Cuțit Samura Okinawa Santoku
-
Cuțit Gyuto SekiRyu 180mm cu mâner din lemn – SRH900
-
Victorinox SwissClassic 17cm Santoku cuțit rosewood
-
SekiRyu cuțit utilitar lung 125mm
-
Yanagiba Kai Seki Magoroku Cuțit lemn roșu 21cm
-
Cuțit Kai Santoku 18cm Tim Mälzer Kamagata
-
Cuțit utilitar KAI Wasabi Black – lamă de 10 cm
-
Cuțit de curățat Fukito 9cm ebony X50
-
Set de 3 cuțite Kai Seki Magoroku Shoso
-
Mcusta HZ2-3011DS Splash Hybrid Sujihiki 270 cuțit
-
Cuțit Hakucho 21cm Pankiri Due Cigni
-
VG-10 Damascus seria Wusaki cuțit de sculptură
-
Kai 18cm Shun Damascus cuțit de feliat din oțel inoxidabil
-
KC704 Cuțit GYUTO Kanetsune
-
Cuțit de curățat Bunka Damascus
-
Yaxell Taishi Paring 10cm cuțit de curățat
-
Cuțit Nakiri Meteora – Samura
-
Cuțit Santoku 165mm – SekiRyu
Când vine vorba de gătit, cuțitul japonez este un reper, chiar un simbol. Trebuie spus că Japonia beneficiază de o expertiză, de un know-how de foarte înaltă calitate, în special în ceea ce privește lama, care poate fi ciocănită sau damascată, cea din urmă fiind cea mai apreciată. Reputat a fi fiabil și ascuțit, cuțitul de bucătărie japonez este întotdeauna conceput cu cea mai mare grijă, cu o alegere meticuloasă a materialelor pentru a reconcilia ergonomia și durabilitatea. Întotdeauna foarte confortabil de utilizat, acesta se adresează bucătarilor profesioniști, precum și pasionaților de gătit care doresc să achiziționeze un cuțit high-end . Gastronomia japoneză este din ce în ce mai mult exportată în Europa, uitați-vă doar la vânzările de mâncăruri asiatice precum sushi sau rulouri de ouă, de exemplu, care se bucură de un succes larg. Și ce modalitate mai bună de a pregăti un fel de mâncare japonez decât cu un cuțit de bucătărie japonez? Mai ales că pe magazinul online cutit-pumnal.ro , veți găsi toate tipurile de cuțite japoneze : Yanagiba , Nakiri , Gyuto , Deba , Pankiri fără a uita de cuțit Santoku care este fără îndoială cel mai cunoscut. Fiecărui cuțit japonez îi corespunde modelul său european, astfel încât Yanagiba este un cuțit de feliat , Nakiri un cuțit de legume./strong> , Gyuto un cuțit de bucătar , Deba un cuțit de pește și Pankiri un cuțit de pâine . Așadar, nu trebuie să vă faceți griji, bucătarul va fi capabil să felieze orice aliment! Pe site-ul nostru, vă oferim întreaga lume a cuțitului de gătit … În domeniul gătitului, cuțitul japonez este o referință, chiar un simbol. Trebuie spus că Japonia beneficiază de o expertiză, de un know-how de foarte înaltă calitate, în special în ceea ce privește lama, care poate fi ciocănită sau damascată, cea din urmă fiind cea mai apreciată. Reputat a fi fiabil și ascuțit, cuțitul de bucătărie japonez este întotdeauna conceput cu cea mai mare grijă, cu o alegere meticuloasă a materialelor pentru a reconcilia ergonomia și durabilitatea. Întotdeauna foarte confortabil de utilizat, acesta se adresează bucătarilor profesioniști, precum și amatorilor de gătit care doresc să achiziționeze un cuțit high-end . Gastronomia japoneză este din ce în ce mai mult exportată în Europa, uitați-vă doar la vânzările de mâncăruri asiatice precum sushi sau rulouri de ouă, de exemplu, care se confruntă cu un succes larg. Și ce modalitate mai bună de a pregăti o mâncare japoneză decât cu un cuțit de bucătărie japonez? Mai ales că pe magazinul online cutit-pumnal.ro , veți găsi toate tipurile de cuțite japoneze : Yanagiba , Nakiri , Gyuto , Deba , Pankiri fără a uita de cuțit Santoku care este fără îndoială cel mai cunoscut. Fiecărui cuțit japonez îi corespunde modelul său european, astfel încât Yanagiba este un cuțit de feliat , Nakiri un cuțit de legume./strong> , Gyuto un cuțit de bucătar , Deba un cuțit de pește și Pankiri un cuțit de pâine . Deci, nu trebuie să vă faceți griji, bucătarul va fi capabil să taie orice aliment! Pe site-ul nostru, vă oferim întregul univers al cuțitului de bucătărie japonez , cu cele mai mari mărci la îndemână, cum ar fi Kai desigur, reperul, dar și Mcusta și multe altele. Țineți ochii deschiși, deoarece categoria “cuțite japoneze ” este în continuă evoluție, cu adăugarea de noi cuțite și producători. Detalii