
Cuțite japoneze
Afișez 1 - 52 din 268 de rezultate
-
Cuțit de pâine Kai 23cm Seki Magoroku Oțel inoxidabil compozit
-
Suncraft Senzo WA 8cm cuțit de despicat
-
Cuțit DAMASCUS Samura Santoku
-
Bunka Suncraft Senzo Damasc cuțit 20cm
-
Cuțit de bucătar DAMASCUS Samura
-
Suncraft Senzo Damascus 21cm cuțit sashimi
-
Cuțit de pâine Yaxell SUPER GOU
-
Suncraft Senzo Damascus cuțit de pâine 23cm
-
Cuțit de cioplit Yaxell SUPER GOU
-
Cuțit de bucătar Suncraft Senzo Damascus 20cm
-
Suncraft Senzo WA 21cm cuțit sashimi
-
Suncraft Senzo Damascus 14cm cuțit Santoku
-
Cuțit Suncraft Senzo WA 21cm Gyuto
-
Suncraft Senzo Damascus 8cm cuțit de curățat
-
Suncraft Senzo WA 18cm cuțit Santoku
-
Cuțit Kiritsuke Jaku Seki Ryu de 18 cm
-
Cuțit Santoku Jaku Seki Ryu de 18 cm
-
Suncraft Senzo WA 12cm cuțit mic
-
KOTAI Bunka cuțit mic
-
Cuțit utilitar Meteora – Samura
-
Sujihiki cuțit Damasc Böker Cuisine – pakka lemn
-
Victorinox SwissClassic Santoku Knife 17cm roșu – în cutie
-
Cuțit Nakiri SekiRyu 170mm
-
Deba Kai cuțit cu mâna stângă 15cm Seki Magoroku Hekiju
-
Kai Santoku cuțit 18cm Shun Classic White
-
Cuțit de bucătărie KAI Wasabi Black – lamă de 20 cm
-
Cuțit utilitar DAMASCUS Samura
-
Cuțit utilitar Fukito 13cm Pakka San Maï
-
Cuțit utilitar de fierărie – Samura
-
KC945 Cuțit Kanetsune Seki Kengata
-
Cuțit Santoku Due Cigni Hakucho de 18 cm
-
Cuțit utilitar Wusaki VG-10 din seria Damasc
-
Kai Seki Magoroku Redwood 10cm cuțit de curățat
-
Cuțit Wusaki Damascus Santoku 10Cr 17cm
-
Cuțit Santoku Meteora – Samura
-
Cuțit de bucătar Yaxell Ketu 20cm
-
Cuțit Gyuto SekiRyu 18cm negru ABS – SRP900
-
KC952 Cuțit Kanetsune Santoku
-
Kai cuțit de pâine 23cm Seki Magoroku Shoso
-
Kai 20cm Shun damask cuțit de bucătărie din oțel inoxidabil
-
165mm Mcusta Classic Damascus Nakiri Knife
-
Cuțit KOTAI Bunka santoku
-
Cuțit japonez Okinawa Gyuto – Samura
-
Cuțit Sujihiki Damascus Böker Kitchen – lemn de măslin
-
Victorinox SwissClassic 17cm cuțit Santoku negru în cutie cadou
-
Cuțit Santoku SekiRyu de 170 mm
-
Yanagiba Kai Seki Magoroku Redwood 24cm cuțit
-
Kai Santoku cuțit 18cm Shun damas oțel inoxidabil
-
Cuțit de bucătărie KAI Wasabi Black – lamă de 15 cm
-
Cuțit Fukito Santoku 18cm abanos X50
-
Cuțit Santoku din bambus – Samura
-
KC946 Cuțit Kanetsune Seki Usubagata
Când vine vorba de gătit, cuțitul japonez este un reper, chiar un simbol. Trebuie spus că Japonia beneficiază de o expertiză, de un know-how de foarte înaltă calitate, în special în ceea ce privește lama, care poate fi ciocănită sau damascată, cea din urmă fiind cea mai apreciată. Reputat a fi fiabil și ascuțit, cuțitul de bucătărie japonez este întotdeauna conceput cu cea mai mare grijă, cu o alegere meticuloasă a materialelor pentru a reconcilia ergonomia și durabilitatea. Întotdeauna foarte confortabil de utilizat, acesta se adresează bucătarilor profesioniști, precum și pasionaților de gătit care doresc să achiziționeze un cuțit high-end . Gastronomia japoneză este din ce în ce mai mult exportată în Europa, uitați-vă doar la vânzările de mâncăruri asiatice precum sushi sau rulouri de ouă, de exemplu, care se bucură de un succes larg. Și ce modalitate mai bună de a pregăti un fel de mâncare japonez decât cu un cuțit de bucătărie japonez? Mai ales că pe magazinul online cutit-pumnal.ro , veți găsi toate tipurile de cuțite japoneze : Yanagiba , Nakiri , Gyuto , Deba , Pankiri fără a uita de cuțit Santoku care este fără îndoială cel mai cunoscut. Fiecărui cuțit japonez îi corespunde modelul său european, astfel încât Yanagiba este un cuțit de feliat , Nakiri un cuțit de legume./strong> , Gyuto un cuțit de bucătar , Deba un cuțit de pește și Pankiri un cuțit de pâine . Așadar, nu trebuie să vă faceți griji, bucătarul va fi capabil să felieze orice aliment! Pe site-ul nostru, vă oferim întreaga lume a cuțitului de gătit … În domeniul gătitului, cuțitul japonez este o referință, chiar un simbol. Trebuie spus că Japonia beneficiază de o expertiză, de un know-how de foarte înaltă calitate, în special în ceea ce privește lama, care poate fi ciocănită sau damascată, cea din urmă fiind cea mai apreciată. Reputat a fi fiabil și ascuțit, cuțitul de bucătărie japonez este întotdeauna conceput cu cea mai mare grijă, cu o alegere meticuloasă a materialelor pentru a reconcilia ergonomia și durabilitatea. Întotdeauna foarte confortabil de utilizat, acesta se adresează bucătarilor profesioniști, precum și amatorilor de gătit care doresc să achiziționeze un cuțit high-end . Gastronomia japoneză este din ce în ce mai mult exportată în Europa, uitați-vă doar la vânzările de mâncăruri asiatice precum sushi sau rulouri de ouă, de exemplu, care se confruntă cu un succes larg. Și ce modalitate mai bună de a pregăti o mâncare japoneză decât cu un cuțit de bucătărie japonez? Mai ales că pe magazinul online cutit-pumnal.ro , veți găsi toate tipurile de cuțite japoneze : Yanagiba , Nakiri , Gyuto , Deba , Pankiri fără a uita de cuțit Santoku care este fără îndoială cel mai cunoscut. Fiecărui cuțit japonez îi corespunde modelul său european, astfel încât Yanagiba este un cuțit de feliat , Nakiri un cuțit de legume./strong> , Gyuto un cuțit de bucătar , Deba un cuțit de pește și Pankiri un cuțit de pâine . Deci, nu trebuie să vă faceți griji, bucătarul va fi capabil să taie orice aliment! Pe site-ul nostru, vă oferim întregul univers al cuțitului de bucătărie japonez , cu cele mai mari mărci la îndemână, cum ar fi Kai desigur, reperul, dar și Mcusta și multe altele. Țineți ochii deschiși, deoarece categoria “cuțite japoneze ” este în continuă evoluție, cu adăugarea de noi cuțite și producători. Detalii