
Cuțite japoneze
Afișez 1 - 52 din 268 de rezultate
-
Cuțit de pâine Kai 23cm Seki Magoroku Oțel inoxidabil compozit
-
Cuțit Santoku Jaku Seki Ryu de 18 cm
-
Suncraft Senzo WA 8cm cuțit de despicat
-
Cuțit DAMASCUS Samura Santoku
-
Bunka Suncraft Senzo Damasc cuțit 20cm
-
Cuțit de bucătar DAMASCUS Samura
-
Suncraft Senzo Damascus 21cm cuțit sashimi
-
Cuțit de pâine Yaxell SUPER GOU
-
Suncraft Senzo Damascus cuțit de pâine 23cm
-
Cuțit de cioplit Yaxell SUPER GOU
-
Cuțit de bucătar Suncraft Senzo Damascus 20cm
-
Suncraft Senzo WA 21cm cuțit sashimi
-
Suncraft Senzo Damascus 14cm cuțit Santoku
-
Cuțit Suncraft Senzo WA 21cm Gyuto
-
Suncraft Senzo Damascus 8cm cuțit de curățat
-
Suncraft Senzo WA 18cm cuțit Santoku
-
Cuțit Kiritsuke Jaku Seki Ryu de 18 cm
-
Cuțit utilitar Wusaki Damascus 10Cr 12cm
-
Yaxell Ketu 165mm cuțit Santoku
-
Arcos Black Riviera Santoku Rocking Knife
-
Cuțit Petty SekiRyu 12cm ABS negru – SRP700
-
KC954 Cuțit Petty Kanetsune
-
Cuțit de feliat Kai 23cm Pure Komachi 2
-
Cuțit de bucătărie Kai 25cm Shun damask din oțel inoxidabil
-
A233500 Cuțit Riviera Arcos 180mm
-
Suncraft Senzo WA 15cm cuțit Santoku
-
Yaxell Super Gou Cuțit de curățat
-
Set de 3 cuțite din bambus – Samura
-
Cuțit utilitar Böker Damascus Black
-
Victorinox SwissClassic Santoku Knife 17cm negru fagure de miere – în cutie
-
Cuțit Gyuto SekiRyu 180mm
-
Cuțit Yanagiba Kai cu mâna stângă 21cm Seki Magoroku Hekiju
-
Cuțit de feliat Kai 23cm Tim Mälzer Kamagata
-
Cuțit KAI Wasabi Black Santoku
-
Cuțit de curățat Fukito 9cm Pakka San Maï
-
Cuțit de curățat Damasc – Samura
-
KC465 Cuțit Kanetsune Seki Kiritsuke
-
Due Cigni Hakucho cuțit de curățat 10,5cm
-
VG-10 Damascus seria Wusaki cuțit de paring
-
16.5cm Deba Kai Seki Magoroku Kinju cuțit
-
Cuțit de bucătar Wusaki Damascus 10Cr 20cm
-
Cuțit de curățat Harakiri – Samura
-
Arcos White Riviera Santoku Rocking Knife
-
Deba SekiRyu cuțit mic 105mm ABS negru – SRP301
-
KC953 Cuțit Usubagata Kanetsune
-
Cuțit Kai Santoku 16cm Pure Komachi 2
-
Kai Cuțit de bucătar 20cm Shun Classic White
-
Mcusta Damasc Sujihiki cuțit 24cm lama
-
Suncraft Senzo WA 12cm cuțit mic
-
KOTAI Bunka cuțit mic
-
Cuțit utilitar Meteora – Samura
-
Sujihiki cuțit Damasc Böker Cuisine – pakka lemn
Când vine vorba de gătit, cuțitul japonez este un reper, chiar un simbol. Trebuie spus că Japonia beneficiază de o expertiză, de un know-how de foarte înaltă calitate, în special în ceea ce privește lama, care poate fi ciocănită sau damascată, cea din urmă fiind cea mai apreciată. Reputat a fi fiabil și ascuțit, cuțitul de bucătărie japonez este întotdeauna conceput cu cea mai mare grijă, cu o alegere meticuloasă a materialelor pentru a reconcilia ergonomia și durabilitatea. Întotdeauna foarte confortabil de utilizat, acesta se adresează bucătarilor profesioniști, precum și pasionaților de gătit care doresc să achiziționeze un cuțit high-end . Gastronomia japoneză este din ce în ce mai mult exportată în Europa, uitați-vă doar la vânzările de mâncăruri asiatice precum sushi sau rulouri de ouă, de exemplu, care se bucură de un succes larg. Și ce modalitate mai bună de a pregăti un fel de mâncare japonez decât cu un cuțit de bucătărie japonez? Mai ales că pe magazinul online cutit-pumnal.ro , veți găsi toate tipurile de cuțite japoneze : Yanagiba , Nakiri , Gyuto , Deba , Pankiri fără a uita de cuțit Santoku care este fără îndoială cel mai cunoscut. Fiecărui cuțit japonez îi corespunde modelul său european, astfel încât Yanagiba este un cuțit de feliat , Nakiri un cuțit de legume./strong> , Gyuto un cuțit de bucătar , Deba un cuțit de pește și Pankiri un cuțit de pâine . Așadar, nu trebuie să vă faceți griji, bucătarul va fi capabil să felieze orice aliment! Pe site-ul nostru, vă oferim întreaga lume a cuțitului de gătit … În domeniul gătitului, cuțitul japonez este o referință, chiar un simbol. Trebuie spus că Japonia beneficiază de o expertiză, de un know-how de foarte înaltă calitate, în special în ceea ce privește lama, care poate fi ciocănită sau damascată, cea din urmă fiind cea mai apreciată. Reputat a fi fiabil și ascuțit, cuțitul de bucătărie japonez este întotdeauna conceput cu cea mai mare grijă, cu o alegere meticuloasă a materialelor pentru a reconcilia ergonomia și durabilitatea. Întotdeauna foarte confortabil de utilizat, acesta se adresează bucătarilor profesioniști, precum și amatorilor de gătit care doresc să achiziționeze un cuțit high-end . Gastronomia japoneză este din ce în ce mai mult exportată în Europa, uitați-vă doar la vânzările de mâncăruri asiatice precum sushi sau rulouri de ouă, de exemplu, care se confruntă cu un succes larg. Și ce modalitate mai bună de a pregăti o mâncare japoneză decât cu un cuțit de bucătărie japonez? Mai ales că pe magazinul online cutit-pumnal.ro , veți găsi toate tipurile de cuțite japoneze : Yanagiba , Nakiri , Gyuto , Deba , Pankiri fără a uita de cuțit Santoku care este fără îndoială cel mai cunoscut. Fiecărui cuțit japonez îi corespunde modelul său european, astfel încât Yanagiba este un cuțit de feliat , Nakiri un cuțit de legume./strong> , Gyuto un cuțit de bucătar , Deba un cuțit de pește și Pankiri un cuțit de pâine . Deci, nu trebuie să vă faceți griji, bucătarul va fi capabil să taie orice aliment! Pe site-ul nostru, vă oferim întregul univers al cuțitului de bucătărie japonez , cu cele mai mari mărci la îndemână, cum ar fi Kai desigur, reperul, dar și Mcusta și multe altele. Țineți ochii deschiși, deoarece categoria “cuțite japoneze ” este în continuă evoluție, cu adăugarea de noi cuțite și producători. Detalii