
Cuțite japoneze
Afișez 1 - 52 din 268 de rezultate
-
Cuțit de pâine Kai 23cm Seki Magoroku Oțel inoxidabil compozit
-
Suncraft Senzo Damascus cuțit de pâine 23cm
-
Cuțit de cioplit Yaxell SUPER GOU
-
Cuțit de bucătar Suncraft Senzo Damascus 20cm
-
Suncraft Senzo WA 21cm cuțit sashimi
-
Suncraft Senzo Damascus 14cm cuțit Santoku
-
Cuțit Suncraft Senzo WA 21cm Gyuto
-
Suncraft Senzo Damascus 8cm cuțit de curățat
-
Suncraft Senzo WA 18cm cuțit Santoku
-
Cuțit Kiritsuke Jaku Seki Ryu de 18 cm
-
Cuțit Santoku Jaku Seki Ryu de 18 cm
-
Suncraft Senzo WA 8cm cuțit de despicat
-
Cuțit DAMASCUS Samura Santoku
-
Bunka Suncraft Senzo Damasc cuțit 20cm
-
Cuțit de bucătar DAMASCUS Samura
-
Suncraft Senzo Damascus 21cm cuțit sashimi
-
Cuțit de pâine Yaxell SUPER GOU
-
Set de 5 cuțite Samura Harakiri + foarfece și ascuțitoare
-
Cuțit de sushi Okinawa – Samura
-
Mcusta HZ2-3000DS Splash Hybrid Petty 90 cuțit
-
Cuțit Déglon Santoku Damascus cu mâner corian
-
Cuțit de curățat Wusaki Pakka seria X50
-
Kai Seki Magoroku Redwood 20cm cuțit de feliat/cuțit de șuncă
-
Kai 15cm Shun Classic White cuțit utilitar
-
Cuțit utilitar Wusaki San Mai 10Cr15 12cm
-
Cuțit Nakiri Sayuto 17cm sequoia San Mai
-
Cuțit de curățat din bambus – Samura
-
Cuțit Deba SekiRyu 15cm cu mâner din lemn – SRH300
-
Cuțit sashimi 25cm Due Cigni Hakucho
-
VG-10 Damascus seria Wusaki cuțit de bucătar
-
Cuțit Nakiri Kai 16,5cm Shun damas oțel inoxidabil
-
Cuțit Kanetsune KC702 GYUTO
-
Yaxell Taishi 125mm cuțit Santoku
-
Set de 3 cuțite Shadow – Samura
-
KC462 Cuțit Santoku – Kanetsune
-
17cm Victorinox Grand Maître Rosewood Forjat Santoku Knife
-
Cuțit sashimi SekiRyu de 270 mm
-
Kai Cuțit de bucătar 18cm Seki Magoroku Shoso
-
Cuțit de pâine Kai 23cm Tim Mälzer Kamagata
-
Cuțit de feliat KAI Wasabi Black
-
Cuțit Santoku Due Cigni Toscana de 18 cm cu cavitate din lemn de măslin
-
Cuțit de cioplit Ketu Konata – Yaxell
-
Mcusta HZ2-3001DS Splash Hybrid Petty 110 cuțit
-
Victorinox Santoku cuțit negru 17cm lamă în formă de fagure de miere
-
Cuțit utilitar seria Wusaki Pakka X50
-
Kai Seki Magoroku Redwood 17cm cuțit Santoku
-
Kai 15cm cuțit utilitar Tim Mälzer Kamagata
-
Cuțit Nakiri Wusaki San Mai 10Cr15 17cm
-
Cuțit de bucătărie Ran Boning – Yaxell
-
Cuțit Blacksmith Santoku – Samura
-
Cuțit Deba SekiRyu 15cm negru ABS – SRP300
-
12.5cm Cuțit de bucătărie Due Cigni Hakucho
Când vine vorba de gătit, cuțitul japonez este un reper, chiar un simbol. Trebuie spus că Japonia beneficiază de o expertiză, de un know-how de foarte înaltă calitate, în special în ceea ce privește lama, care poate fi ciocănită sau damascată, cea din urmă fiind cea mai apreciată. Reputat a fi fiabil și ascuțit, cuțitul de bucătărie japonez este întotdeauna conceput cu cea mai mare grijă, cu o alegere meticuloasă a materialelor pentru a reconcilia ergonomia și durabilitatea. Întotdeauna foarte confortabil de utilizat, acesta se adresează bucătarilor profesioniști, precum și pasionaților de gătit care doresc să achiziționeze un cuțit high-end . Gastronomia japoneză este din ce în ce mai mult exportată în Europa, uitați-vă doar la vânzările de mâncăruri asiatice precum sushi sau rulouri de ouă, de exemplu, care se bucură de un succes larg. Și ce modalitate mai bună de a pregăti un fel de mâncare japonez decât cu un cuțit de bucătărie japonez? Mai ales că pe magazinul online cutit-pumnal.ro , veți găsi toate tipurile de cuțite japoneze : Yanagiba , Nakiri , Gyuto , Deba , Pankiri fără a uita de cuțit Santoku care este fără îndoială cel mai cunoscut. Fiecărui cuțit japonez îi corespunde modelul său european, astfel încât Yanagiba este un cuțit de feliat , Nakiri un cuțit de legume./strong> , Gyuto un cuțit de bucătar , Deba un cuțit de pește și Pankiri un cuțit de pâine . Așadar, nu trebuie să vă faceți griji, bucătarul va fi capabil să felieze orice aliment! Pe site-ul nostru, vă oferim întreaga lume a cuțitului de gătit … În domeniul gătitului, cuțitul japonez este o referință, chiar un simbol. Trebuie spus că Japonia beneficiază de o expertiză, de un know-how de foarte înaltă calitate, în special în ceea ce privește lama, care poate fi ciocănită sau damascată, cea din urmă fiind cea mai apreciată. Reputat a fi fiabil și ascuțit, cuțitul de bucătărie japonez este întotdeauna conceput cu cea mai mare grijă, cu o alegere meticuloasă a materialelor pentru a reconcilia ergonomia și durabilitatea. Întotdeauna foarte confortabil de utilizat, acesta se adresează bucătarilor profesioniști, precum și amatorilor de gătit care doresc să achiziționeze un cuțit high-end . Gastronomia japoneză este din ce în ce mai mult exportată în Europa, uitați-vă doar la vânzările de mâncăruri asiatice precum sushi sau rulouri de ouă, de exemplu, care se confruntă cu un succes larg. Și ce modalitate mai bună de a pregăti o mâncare japoneză decât cu un cuțit de bucătărie japonez? Mai ales că pe magazinul online cutit-pumnal.ro , veți găsi toate tipurile de cuțite japoneze : Yanagiba , Nakiri , Gyuto , Deba , Pankiri fără a uita de cuțit Santoku care este fără îndoială cel mai cunoscut. Fiecărui cuțit japonez îi corespunde modelul său european, astfel încât Yanagiba este un cuțit de feliat , Nakiri un cuțit de legume./strong> , Gyuto un cuțit de bucătar , Deba un cuțit de pește și Pankiri un cuțit de pâine . Deci, nu trebuie să vă faceți griji, bucătarul va fi capabil să taie orice aliment! Pe site-ul nostru, vă oferim întregul univers al cuțitului de bucătărie japonez , cu cele mai mari mărci la îndemână, cum ar fi Kai desigur, reperul, dar și Mcusta și multe altele. Țineți ochii deschiși, deoarece categoria “cuțite japoneze ” este în continuă evoluție, cu adăugarea de noi cuțite și producători. Detalii