Cuțite Gyuto : Bucătar, Profesionale, Japoneze
Afișez toate cele 25 de rezultate
-
Cuțit Suncraft Senzo WA 21cm Gyuto
-
Cuțit de bucătar Suncraft Senzo Damascus 20cm
-
Cuțit Kiritsuke Jaku Seki Ryu de 18 cm
-
Wusaki San Mai Cuțit de bucătar 10Cr15 20cm
-
Kai Cuțit de bucătar 23cm Wasabi negru
-
Cuțit de bucătar Wusaki Damascus 10Cr 20cm
-
Kai Cuțit de bucătar 18cm Seki Magoroku Shoso
-
Cuțit de bucătar Yaxell Ketu 20cm
-
Kai Cuțit de bucătar 21cm Seki Magoroku Shoso
-
Cuțit Gyuto SekiRyu 180mm cu mâner din lemn – SRH900
-
Kai Cuțit de bucătar 24cm Seki Magoroku Shoso
-
HZ2-3007DS Splash Hybrid Gyuto 240 Mcusta cuțit
-
Cuțit de bucătar Kai hibrid 20cm Tim Mälzer Kamagata
-
Cuțit Gyuto SekiRyu 18cm negru ABS – SRP900
-
Kai Cuțit de bucătar 20cm Shun Classic White
-
Cuțit Hakucho 21cm Gyuto Due Cigni
-
Kai Cuțit de bucătar 23cm Tim Mälzer Kamagata
-
Cuțit Hakucho 17cm Gyuto Due Cigni
-
Kai cuțit de bucătar 20cm Shun Nagare damas oțel inoxidabil
-
Cuțit Gyuto SekiRyu 180mm
-
KC704 Cuțit GYUTO Kanetsune
-
Cuțit de bucătar Wusaki Pakka seria X50
-
Cuțit Kanetsune KC703 GYUTO
-
VG-10 Damascus seria Wusaki cuțit de bucătar
-
Cuțit Kanetsune KC702 GYUTO
Cuțitele Gyuto sunt modelele japoneze care seamănă cu cuțite de bucătar din Europa. Cu toate acestea, o mică diferență este în lama, care este mai plată pe cuțitul Gyuto decât pe cuțitul de bucătar francez . În plus, unghiul muchiei de ascuțire este, de asemenea, mai puțin important pe cuțitul japonez ( 15 la 18° ), comparativ cu la 20 la 22° pe modelul european. În rest, cuțitele Japoneze Gyuto sunt ca niște cuțite de bucătar, cu alte cuvinte multifuncționale! Acestea vă vor permite să ușor felii și tocat fructe și legume , dar, de asemenea, tocat bucăți de carne a se vedea chiar lucra pește crud . Cuțitele Gyuto sunt foarte versatile și acesta este marele lor atu! Cuțite care beneficiază de o fabricație japoneză precisă: suficient pentru a efectua gesturi meticuloase pentru a pregăti cele mai frumoase feluri de mâncare! De asemenea, este important să subliniem faptul că cuțitul Gyuto este în prezent foarte în vogă în rândul bucătarilor profesioniști!