Cuțite Yanagiba (feliere)
Afișez toate cele 14 rezultate
-
Yanagiba Kai Seki Magoroku Cuțit lemn roșu 21cm
-
Kai Seki Magoroku Redwood 20cm cuțit de feliat/cuțit de șuncă
-
Yanagiba Kai Seki Magoroku Kinju 21cm cuțit
-
Kai 18cm Shun Damascus cuțit de feliat din oțel inoxidabil
-
Cuțit de feliat Kai 23cm Shun Classic White
-
Kai 23cm Shun Damascus cuțit de feliat din oțel inoxidabil
-
Kai 23cm Shun Nagare Damascus cuțit de feliat din oțel inoxidabil
-
Yaxell Taishi Cuțit de feliat 18cm
-
Cuțit de feliat Kai 23cm Tim Mälzer Kamagata
-
Cuțit de feliat Kai 23cm Pure Komachi 2
-
Cuțit KAI Wasabi Black Yanagiba – lamă de 24 cm
-
Cuțit Yanagiba Kai cu mâna stângă 21cm Seki Magoroku Hekiju
-
Cuțit KAI Wasabi Black Yanagiba – lamă 21 cm
-
Yanagiba Kai Seki Magoroku Redwood 24cm cuțit
Cunoscut și sub numele de cuțit de feliat , cuțitul Yanagiba are în general o lamă lungă și subțire din oțel inoxidabil . Unele modele încorporează chiar Oțel Damasc cu 3 straturi, asigurând o ascuțime fără precedent. Cuțitele japoneze Yanagiba sunt utilizate pe scară largă pentru pregătirea sushi și sashimi , mâncăruri din cultura japoneză care sunt acum foarte populare în Europa. Iată selecția noastră de cuțite Yanagiba fabricate de cuțitarii japonezi, inclusiv Kanetsune și Kai pentru a le numi doar pe cele mai cunoscute. În ceea ce privește mânerele, acestea sunt de asemenea proiectate din materiale de calitate, Kanetsune preferă în general magnolia deschisă, în timp ce Kai are o preferință pentru polipropilenă într-o culoare mai închisă. Mânerele sunt întotdeauna proiectate ergonomic pentru confort atunci când vă pregătiți sushi și sashimi. Rețineți că dacă vă plac cuțitele japoneze, ar trebui să apreciați Cuțite de pește Deba pentru ridicarea fileurilor de limbă de mare …