Cuțite Nakiri : Legume, Bucătărie, Japoneze
Filtrează
Afișez toate cele 11 rezultate
-
Kai 9cm Shun damask cuțit de legume din oțel inoxidabil
-
165mm Mcusta Classic Damascus Nakiri Knife
-
Cuțit KAI Wasabi Black Nakiri
-
Cuțit Nakiri Wusaki San Mai 10Cr15 17cm
-
Cuțit Nakiri Wusaki Damasc 10Cr 17cm
-
Cuțit Nakiri Sayuto 17cm sequoia San Mai
-
Cuțit de curățat Harakiri – Samura
-
Cuțit Usuba Due Cigni Hakucho 18cm
-
Cuțit Nakiri SekiRyu 170mm
-
Cuțit VG-10 Damascus seria Nakiri Wusaki
-
Cuțit Nakiri Kai 16,5cm Shun damas oțel inoxidabil
Vă place să lucrați cu legume? Atunci cuțitul Nakiri este pentru tine, este un cuțit japonez utilizat pe scară largă pentru prepararea legumelor . Acesta este echipat cu o lamă dreptunghiulară lungă toate în înălțime , aceasta permite felierea subțire și ușor ierburi și legume . Rețineți că lama este, de asemenea, foarte des realizată din oțel inoxidabil cu scopul de a putea rezista coroziunii și uzurii în timp. Cuțitul Nakiri este un pic ca versiunea japoneză a cuțit de legume ! Practică, lama poate fi folosită și ca ustensilă de bucătărie pentru a colecta toate tăieturile de legume cu scopul de a le poziționa într-un recipient: un cuțit 2 în 1 pe care îl veți iubi!