Cuțite Santoku
Afișez 1 - 52 din 72 de rezultate
-
Cuțit DAMASCUS Samura Santoku
-
Suncraft Senzo WA 18cm cuțit Santoku
-
Bunka Suncraft Senzo Damasc cuțit 20cm
-
Suncraft Senzo Damascus 14cm cuțit Santoku
-
Cuțit Santoku Jaku Seki Ryu de 18 cm
-
Cuțit Santoku Forge – Böker
-
Kai Santoku cuțit 14,5cm Seki Magoroku Shoso
-
Victorinox Swiss Modern Santoku Knife 17cm negru
-
A233500 Cuțit Riviera Arcos 180mm
-
Cuțit Santoku Meteora – Samura
-
Cuțit Santoku Due Cigni Hakucho de 18 cm
-
Cuțit Böker Damascus Olive Santoku
-
Kai 16.5cm Santoku Cuțit Seki Magoroku Shoso
-
Wusaki San Mai 10Cr15 17cm cuțit Santoku
-
Cuțit Victorinox Swiss Modern Santoku cu mâner din nuc melcat de 17 cm
-
Cuțit KAI Wasabi Black Santoku
-
Cuțit de cioplit Ketu Konata – Yaxell
-
1896 Santoku Due Cigni cuțit nuc cu lamă din fagure de miere 175mm
-
Cuțit Böker Damascus Black Santoku
-
Kai Santoku cuțit 16,5cm Seki Magoroku Shoso
-
Cuțit Wusaki Damascus Santoku 10Cr 17cm
-
Cuțit Victorinox SwissClassic Santoku 17 cm cu mâner colorat cu alveole
-
Cuțit Damascus Santoku – Samura
-
KC952 Cuțit Kanetsune Santoku
-
Claude Dozorme Santoku cuțit de bucătărie de zi cu zi 13cm lemn de măslin
-
Kai Seki Magoroku Redwood 17cm cuțit Santoku
-
Yaxell Taishi 125mm cuțit Santoku
-
Victorinox SwissClassic Santoku Knife 17cm negru fagure de miere – în cutie
-
Cuțit Santoku din bambus – Samura
-
KC152 Kanetsune Cuțit Santoku
-
Cuțit Mcusta HZ2-3003DS Splash Hybrid Santoku 180
-
Kai 18cm Shun Damascus din oțel inoxidabil Santoku cuțit de buzunar
-
Cuțit KOTAI Bunka santoku
-
Victorinox SwissClassic Santoku Knife 17cm roșu – în cutie
-
Cuțit Blacksmith Santoku – Samura
-
Cuțit SekiRyu Santoku 170mm
-
Cuțit Tokisu 17cm G10 Santoku
-
Arcos Nordika 19cm cuțit Santoku
-
Kai Santoku cuțit 18cm Shun Classic White
-
Cuțit KOTAI Pakka Santoku
-
Victorinox SwissClassic 17cm cuțit Santoku negru în cutie cadou
-
Arcos Black Riviera Santoku Rocking Knife
-
Cuțit Santoku SekiRyu de 170 mm
-
Yaxell Super Gou 125mm cuțit Santoku
-
Kai Santoku cuțit 18cm Shun damas oțel inoxidabil
-
Cuțit Santoku Due Cigni Toscana de 18 cm cu cavitate din lemn de măslin
-
Victorinox SwissClassic 17cm Santoku cuțit rosewood
-
Arcos White Riviera Santoku Rocking Knife
-
Cuțit Yaxell Super Gou Santoku
-
Suncraft Senzo WA 15cm cuțit Santoku
-
165mm negru ABS Santoku SekiRyu cuțit – SRP100
-
Cuțit Kai Santoku 18cm Tim Mälzer Kamagata
Când menționăm termenul “bucătărie japoneză “, ne gândim imediat la cuțitele Santoku . Într-adevăr, este cuțitul universal, foarte des comparat cu cuțite de bucătar pentru marea sa versatilitate. Cuțitul Santoku este ușor de recunoscut pentru lama sa din oțel inoxidabil al cărei vârf este ușor curbat ( aproximativ 60°) : este uneori î</strong>n formă de alveolă pentru a facilita tăierea alimentelor, care se vor desprinde mai repede de lamă. Termenul Santoku nu datorează nimic întâmplării, el înseamnă “trei lucruri bune ” cu referire la gesturile efectuate în general în bucătărie, și anume felierea, tăierea și tocarea. Cu cuțitele noastre Santoku , veți putea, prin urmare, să slice, carve and mince vegetables or chop herbs . De asemenea, va fi posibil să tăiați carnea sau să lucrați peștele crud cu delicatețe. În sfârșit, cuțitul Santoku se dovedește foarte eficient și pentru tăierea cu grijă a fructelor . Pe cuțit, veți avea de ales între mărci de top, cum ar fi Kershaw , Böker sau Arcos . Dar, așa cum am menționat deja mai sus, cuțitul Santoku este o ustensilă de bucătărie japoneză . Prin urmare, ar părea complet logic să vă adresați unui producător japonez atunci când vă cumpărați cuțitul Santoku , iar acesta este cazul, de exemplu, cu mărcile Kai și Kanetsune . Preferați Made in France? Trebuie să știți că producătorul francez Opinel are propria sa gamă de cuțite Santoku . Modele care vor încânta bucătarii profesioniști sau amatori cu o pasiune pentru mâncare bună!