Filtre disponibile
Cuțit DAMASCUS Samura Santoku

Cuțite Santoku

Filtrează

Afișez 1 - 52 din 72 de rezultate

Când menționăm termenul “bucătărie japoneză “, ne gândim imediat la cuțitele Santoku . Într-adevăr, este cuțitul universal, foarte des comparat cu cuțite de bucătar pentru marea sa versatilitate. Cuțitul Santoku este ușor de recunoscut pentru lama sa din oțel inoxidabil al cărei vârf este ușor curbat ( aproximativ 60°) : este uneori î</strong>n formă de alveolă pentru a facilita tăierea alimentelor, care se vor desprinde mai repede de lamă. Termenul Santoku nu datorează nimic întâmplării, el înseamnă “trei lucruri bune ” cu referire la gesturile efectuate în general în bucătărie, și anume felierea, tăierea și tocarea. Cu cuțitele noastre Santoku , veți putea, prin urmare, să slice, carve and mince vegetables or chop herbs . De asemenea, va fi posibil să tăiați carnea sau să lucrați peștele crud cu delicatețe. În sfârșit, cuțitul Santoku se dovedește foarte eficient și pentru tăierea cu grijă a fructelor . Pe cuțit, veți avea de ales între mărci de top, cum ar fi Kershaw , Böker sau Arcos . Dar, așa cum am menționat deja mai sus, cuțitul Santoku este o ustensilă de bucătărie japoneză . Prin urmare, ar părea complet logic să vă adresați unui producător japonez atunci când vă cumpărați cuțitul Santoku , iar acesta este cazul, de exemplu, cu mărcile Kai și Kanetsune . Preferați Made in France? Trebuie să știți că producătorul francez Opinel are propria sa gamă de cuțite Santoku . Modele care vor încânta bucătarii profesioniști sau amatori cu o pasiune pentru mâncare bună!